Történetünk

Cégünk 2002-ben alakult, korábban jól működő egyéni vállalkozás utódaként.

Szakembereink felsőfokú építőmérnöki- és földmérő végzettséggel, ezen felül pedig ingatlanrendezői jogosultsággal is rendelkeznek.

A földmérőszakmában eltöltött hosszú évek gyakorlatának köszönhetően igen jelentős tapasztalatokra tettünk szert mind mérnökgeodéziai, mind pedig földmérési területen.

A földmérés számos szakágával foglalkozunk, az ipari geodéziától kezdve egészen az ingatlanrendezésig.

Vállalkozásunk dinamikus fejlődését a lelkiismeretesen dolgozó mérnök-tulajdonos vezető gárdának, valamint az itt dolgozó mérnök végzettségű alkalmazottaknak köszönheti.

Jármű és műszerparkunk, infrastruktúránk fejlesztése folyamatos. Fentieknek köszönhetően több nagyberuházás geodéziai feladatait látjuk el.

Hatékonyságunk a műszerpark, a számítástechnikai háttér, valamint a folyamatos szoftver-fejlesztés eredménye. Út és vasút építésekhez kapcsolódó földtömegszámításokhoz speciális szoftvert használunk, ami a már jól működő geodéziai programokhoz kapcsolódik, kompatibilis velük.

Műszerparkunk GPS-ekből és automata műszerekből áll.

Partnereink

Referenciáink

Az évek alatt többszáz referenciamunkát elvégeztünk. Néhány kiemeltebb projektünket lent láthatja, a teljes listát pedig letöltheti IDE KATTINTVA!

Mosoni Duna híd
A győri keleti elkerülő Mosoni-Duna hídjának teljes geodéziai mérnöki tervezése és kivitelezése.
201 lakás
A 2017-es győri EYOF ijúsági rendezvényre épített Olimpai Falu 201 lakásos társasházának földmérési tervezése és kivitelezése.
11 emelet
A győri Széchenyi István Egyetem 1100 férőhelyes kollégiumi épületének geodéziai tervezése és kivitelezése.
Előző
Következő

Minden jog fenntartva! © Menyhárt és M Kft.